Ayurvedisch consult Gayathiri

Mijn naam is Dr. Gayathiri Kisorthma

Ik heb mijn Bachelor of Ayurveda Medicine and Surgery afgerond aan de Universiteit van Kelaniya, Sri Lanka. Ik heb ook mijn diploma in de Ayurveda Schoonheidsbehandeling, mijn diploma in panchakarma therapie en mijn certificaat in yoga behaald.

Ik heb voor Ayurveda gekozen omdat dit het holistische systeem van de traditionele geneeskunde is. Deze traditie is gebaseerd op de constitutie van lichaam, geest en ziel, die onderling verbonden zijn.

Wanneer een van deze lagen uit evenwicht is, belemmert dit het fysieke en mentale welzijn van de persoon.

Ik heb mezelf ten doel gesteld om Ayurveda te verdiepen door o.a. het bedenken van nieuwe kruidenformules ter ondersteuning van gezonde lichaamssystemen.

Ik ben ook geïnteresseerd om het juiste dieetpatroon te delen met iedereen die een ayurveda behandeling nodig heeft voor een betere gezondheid. Yoga en meditatie geef ik als een aanvulling op de behandelingen. 

Ik wil het belang van Ayurveda geneeskunde in Nederland promoten. Daarnaast wil ik hoogwaardige medische ayurvedische formules in Nederland introduceren en de perfecte behandeling geven voor lichamelijke of geestelijke gezondheid.

U kunt mij ontmoeten tijdens de panchakarma kuren in het Europa Ayurveda Centrum in Witharen en iedere donderdag in het Ganesha Centrum in Alkmaar

Vul hieronder uw gegevens in om een afspraak te maken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam